Biostar är som alla moderkortstillverkare värda namnet på plats under Computex 2010. Även om mässan officiellt inte startar förrän under morgondagen har det nu dykt upp bilder och information om tillverkarens Intel P67 samt H57 baserade moderkort.

Biostar Tseries TP67XE och TH67X är därmed några av de första moderkorten vi skådar med Intels kommande styrkretsar. Intel P67 samt H67 styrkretsar ska släppas lös på marknaden under första kvartalet 2010 tillsammans med processorarkitekturen Sandy Bridge. 

 


Biostar Tseries TH67X

Biostars moderkort använder sig som väntat av LGA 1155 sockeln och kommer med funktionalitet som dubbla PCI Express x16 platser, fyra DDR3-minnesplatser, USB 3.0, SATA 6,0 Gbps samt Gigabit Ethernet och en 8 kanals ljudkrets.

Micro-ATX modellen Biostar Tseries TH67X kommer med ett gediget utbud av videoutgångar i form av DisplayPort, HDMI samt DVI. Medan fullmodellen Tseries TP67XE kommer utan denna funktionalitet men berikas med en 8-fasers strömförsörjning för de mer krävande användarna.


Biostar Tseries TP67XE

Källa: Hardware Zone


5
Leave a Reply

Please Login to comment
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
ImlalAnton Karmehed Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Medlem
Calle2003

"Intel P67 samt H67 styrkretsar ska släppas lös på marknaden under första kvartalet 2010 tillsammans med processorarkitekturen Sandy Bridge."
Första kvartalet 2011 ska det väl vara?
För övrigt verkar P67 Sandy Bridge sämre på pappret än P55 pga endast 6 MB L3 (platsen tas upp av en GPU istället) till skillnad från P55 8 MB L3. Återstår att se om arkitekturen är så pass mer effektiv att det kan kompensera detta, men cache är cache och mycket cache har alltid varit bra…

Medlem
Calle2003

Jag tycker det är dåligt för entusiaster att Intel tvinga på sin GPU lösning, entusiaster kör ett dedikerat grafikkort så för dem blir det LGA 2011 (X68?). Sandy Brigde->Intel Haswell verkar bli ett större steg för intel, tänker främst på FMA stödet likt AMDs Bulldozer.

Henrik Berntsson
Admin

hehe golden sample ftw

Imlal
Gäst
Imlal

För majoriteten av användarna räcker nog den integrerade GPUn alldeles utmärkt. Men frågan är hur långt de kommer räcka i framtidens HTML5/Flash applikationer på webben.

//Jimmy