Black Friday 2022 är här och NordicHardwares redaktion har tagit fram sina bästa tips på teknikdeals som finns att kamma hem just idag. Allt från TV-apparater, smartphones och tangentbord till grafikkort och processorer.

Årets Black Friday är här och NordicHardwares redaktion har letat fram en drös olika deals som är faktiska deals. Vi har lyckats rota fram en rad produkter vars priser ligger på sin lägsta nivå någonsin och förhoppningsvis hittar du något här som faller dig i smaken. Häng med så tar vi en titt på vad redaktionen vill tipsa om i år!

 

Samsung Galaxy Z Fold 3

Vikbara smartphones är otroligt häftiga och kan mycket väl vara framtiden. De har dock varit väldigt dyra, med Samsungs Fold-modeller på över 20 000 kronor. Den senaste modellen kallas Fold 4 och kostar mycket riktigt runt 20 000 kronor. Nu finns dock föregångaren att köpa för under 10 000 kronor. Det är ett väldigt bra pris för en unik produkt.

I Sverige finns det i praktiken ingen konkurrent och Fold 3 är fortfarande en oerhört bra modell. Nyheterna i Fold 4 var inte så stora, särskilt inte nu när Fold 3 uppdateras med ny mjukvara. Läs gärna Joels tester av Fold 3 och Fold 4 i Svenska Smartphoneguiden.

Läs vår systersajt Surfas test av Galaxy Z Fold 3 här.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

 

Fairphone 4

Black Friday kan ses som ett långfinger mot miljörörelsen. Om du vill känna dig en gnutta bättre än alla andra, kan du köpa en Fairphone 4. Det är en smartphone som är tillverkad med bra arbetsvillkor för både material och konstruktion.

Det är också en smartphone som är designad från grunden för att vara reparerbar. Allt från bildskärmen och kameran till batteriet och USB-porten kan enkelt bytas ut med en inkluderad skruvmejsel. Om du är trött på dyra reparationer och helst vill ha en telefon som håller länge, är Fairphone 4 det bästa valet. Den brukar kosta betydligt mer än konkurrenterna och den är fortfarande inte billig men nu säljs den med en ovanlig rabatt. Den är sänkt från 6 300 till 5 000 kronor.

Läs vårt systersajt Surfas test av Fairphone 4 här.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

 

Ducky Mecha Mini

NordicHardwares tangentbordsexpert Emir tipsar: För 500 riksdaler är det svårt att hitta ett bättre tangentbord än Ducky Mecha Mini inom landets gränser. Mecha Mini har ett aluminiumchassi, dubbelskjutna PBT-keycaps och en programmerbar PCB med löstagbar USB-C-anslutning.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

 

Steelseries Apex Pro

Apex Pro har OmniPoint-brytare, den brytare som än idag är den lenaste vi någonsin testat. Byggkvaliteten i Apex Pro TKL (som vi testat) är inget att skryta med, men känslan av att skriva på moln vägde upp för svagheterna, för att rättfärdiga en rekommendation i vårt test av Apex Pro TKL. Nu finns Apex Pro för 1 400 kronor, vilket är ett bra pris för dig som vill ha ett fullstort tangentbord av denna kaliber!

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

 

Gigabyte Aorus RX 6900 XT Xtreme Waterforce

Årets Black Friday har en märkbar brist på bra deals för grafikkort. Däremot finns det en extrem deal för AMD:s toppmodell ur Radeon RX 6000-serien. Denna upplaga från Gigabyte kommer visserligen med ett förmonterat vattenblock och ingen luftkylare. Å andra sidan är grafikkortet nedsatt med hela 50 procent just idag. För under 10 000 kronor kan du just nu få ett vattenkylt grafikkort som i vissa fall tampas med Nvidias Geforce RTX 3090.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

 

Samsung 980 Pro 1 TB

Samsung 980 Pro är en av världens bästa SSDer och nu kan du köpa 1 TB-modellen med en inkluderad kylare för samma pris som den vanliga modellen. Det gör den till en riktigt bra deal för dig som till exempel vill expandera lagringsutrymmet på din PlayStation 5.

Läs vårt test av Samsung 980 Pro här.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

 

AMD Ryzen 5 7600X

AMD:s Ryzen 7000-serie av processorer fick en del kritik för sin prissättning vid lansering. Däremot har serien alldeles nyligen fått en generell prissänkning och just idag har Ryzen 5 7600X lite lägre pris än så. Detta är en sexkärnig processor med tolv trådar och en klockfrekvens som sträcker sig upp till 5,3 GHz under belastning. Sex processorkärnor är oftast mer än tillräckligt för den som vill bygga en speldator utan att behöva krossa spargrisen och idag går det att komma undan lite extra billigt.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

 

Razer Viper (2019)

Razer Viper (2019) var en riktigt bra mus när den lanserades men i vårt test klagade vi på det höga priset. Nu har det mer än halverats och för 300 kronor får du nu en mus med en felfri sensor, bra brytare och en stadig konstruktion.

Läst vårt test av Razer Viper (2019) här.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

 

Samsung S95B 65″

Samsungs S95B kan beskrivas som världens bästa TV. Den använder Samsung Displays nya QD-OLED-teknik, som erbjuder samma oändliga kontrast som OLED men gör det med högre ljusstyrka och mer rik färg. När Joel gjorde en video inför Black Friday sa han att det var dags att hålla utkik efter priser under 25 000 kronor och att drömmen vore rabatterade priser under 20 000 kronor. Nu finns den för 18 000 kronor. Det är samma pris som stora konkurrenten LG C2 och det gör S95B till ett självklart val i våra ögon. Om du vill lägga ordentligt med pengar på världens bästa TV, ska du göra det nu.

Missa dock inte Joels video innan du trycker på KÖP.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid