Small preview image

Dell har under CES i Las Vegas visat upp ett flertal nya produkter och en av dessa är deras kommande netbook Inspirion Mini 10. Som namnet avslöjar handlar det om Dells första 10-tums netbook, men som tur var är det långt ifrån det enda som är nytt med deras nya ultra portabla budget dator. Enligt Dells kortfattade och odetaljerade specifikationslista är datorns 10-tums display av 16:9 format och använder sig av 720p upplösning (1280×720 pixlar) som paras ihop med allt från en integrerad TV-mottagare och 3G WWAN/GPS stöd.



Dimensionerna på datorn ska vara slimmade och man hävdar att både skärmen och tangentbordet drar full nytta av datorns bredd. Samtidigt som man ska leverera Inspirion 10 i flera olika färgschema och andra populära teman från deras design studio.



Under huven är det återigen Intels Atom Z530 processor som regerar och även jag personligen verkligen uppskattar den högre upplösningen på skärmen kan man bara hoppas att det finns en vettig grafikkrets någonstans som hjälper till att driva densamma. NVIDIA Ion någon?


Vi ser fram emot att höra mer om Dells kommande mini 10:a som ser ut att lägga en ny ribba för dagens netbook datorer rent specifikationsmässigt.


Källa: Engadget

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid