Gigabyte är en av många tillverkare som kommer att lansera grafikkort med NVIDIA:s nya GF104 GPU. Grafikkorten kommer som bekant att döpas till GeForce GTX 680, något som nu bekräftas när en modell från Gigabyte fångats på bilder med en standardkylare och nya klistermärke.

Gigabyte GV-N680D5-2GD-B heter grafikkortet som dykt upp på bilder hos overclock.net och det är egentligen inte mycket som avslöjas mer än att Gigabyte håller sig till standardkylaren som vi sett på tidigare referenskort. Den enda tydliga designändringen är ett hederligt klistermärke på kylaren med lite grafik och en Gigabyte-logotyp.

Grafikkortet har två staplade PCIe 6-pins strömkontakter som vi också sett på referenskorten. Vi kan även utläsa att grafikkortet som väntat har 2 048 MB GDDR5-grafikminne samt säljs med 3 års garanti. Vad just Gigabytes kort kommer att kosta i butik är oklart men enligt forumsanvändaren Ironman86, som säger sig äga en datorbutik, ska priset vara likvärdigt med det för Radeon HD 7970, vilket alltså innebär en prislapp på mellan 4 500 till 5 000 kronor inklusive moms.

giga6803

giga6802

giga680Källa: Overclock.net


Relaterade artiklar:

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid