Kailh mekaniska lågprofilsbrytare ska ta äkta klickkänsla till bärbara datorer

Extra tunna brytare för laptops och låga tangentbord

0

Vi stannar till hos Kailh som presenterar en ny serie mekaniska brytare i lågprofil, med löften om taktil, mekanisk känsla även i bärbara datorer.

Den nya serien Kailh-brytare som demonstreras på Computex 2017 har en extra kort slaglängd, samtidigt som de har en distinkt mekanisk känsla som känns igen från fullstora brytare. Detta utan att använda en hybriddesign där en mekanisk aktivering kombineras med en traditionell saxmekanism; brytarens struktur är praktiskt taget identisk med fullstora brytare trots den kortare slaglängden.

Mekanisk känsla i lågprofil

Likt den fullstora motsvarigheten kommer lågprofilsbrytaren i flera olika färger med varierande känsla och motstånd. Bland annat visas varianter med och utan klickljud, samt med taktil kontra linjär respons

Förutom nya externa tangentbord i lågprofil planerar tillverkaren även att ta den nya brytaren till bärbara datorer. Externa tangentbord ska redan vara på väg ut på marknaden, men integrering i bärbara datorer dröjer tills någon eller några tillverkare väljer att implementera brytaren.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

→ Följ NordicHardwares Computex-bevakning bakom kulisserna på Instagram.

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid