Prey är inte riktigt vad man skulle kunna tro. Det är inte en uppföljare till spelet från 2006. Det är inte en reboot. Det har i princip ingenting med originalet att göra. Arkane Studios har valt att göra sitt spel helt fristående och bör ses som en hel omstart på Prey franchisen.

Prey verkar vara skruvat och underligt, sånt som Arkane Studios är bäst på

Redan i denna relativt korta trailer är en sak glasklar: Huvudkaraktären håller på att tappa förståndet. Vilket är ganska förståeligt då han hemsöks av mardrömmar och känslan av att någonting iakttar honom. Och med CryEngines grafikegenskaper så är det föga förvånande att han är bergsäker på att allt han ser är på riktigt. Prey ser ut att kunna bli ett av de mer spännande FPS spelen på ett bra tag. Och förhoppningsvis så slipper vi vänta så värst länge in på nästa år innan vi ser en lansering.

Prey kommer inte att hänga på vågen av skräckspel som vi har sett under senare år. Utan FPS elementen kommer att vara grunden för all spelmekanik och med en enerverande, kuslig, psykologisk story och atmosfär. Spelet kommer heller inte att ha en öppen spelvärld utan ”öppna nivåer” likt Arkane Studios kritikerhyllade ’Dishonored’.

Klicka här för att följa Spel- och Tekniktuben på RSS!

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid