Logitech fortsätter sin breda satsning på G-serien av speltillbehör och har nu lanserat tre nya produkter för aktiva gamers. Både Logitechs G930 headset samt G700 mus satsar på trådlöshet medan det nya G510 tangentbordet lägger vikt vid programmeringsbara knappar.

Logitech G930 är inte bara ett trådlöst headset utan har även stöd för 7.1 surroundljud med teknik från Dolby. Logitech har även utrustat sitt headset med tre programmeringsbara knappar för styrning av musik, röstförvrängning och chattklienter. Sist men inte minst hittar vi en brusreducerande mikrofon samt en batteritid på över 10 timmar innan det är dags för laddning.

Prislappen ligger på runt 1 700 kronor inklusive moms.

Logitech G700 menar tillverkaren är optimerad för MMO-spel som med hela 13 programmeringsbara knappar ska göra det möjligt att styra det mesta direkt från musen. Trådlös teknik med 1 000 rapporter i sekunden eliminerar eventuella fördröjningar. Musen kan också laddas med kabel medans man spelar.

Priser är drygt 900 kronor inklusive moms.

Logitech G510 är ett USB-tangentbord som men en liten monokrom LCD-skärm (GamePanel) kan visa spelstatistik samt övervaka datorns prestanda. G510 har 18 programmerbara knappar med tre olika lägen. Det ger dig 54 makroinställningar per spel. Du kan definiera makron till dina favoritspel i förväg eller så kan du skapa nya och skräddarsy medan du spelar. Tangentbordet har även bakupplysta knappar samt en 3,5mm-ingång för inkoppling av hörlurar.

Priset ligger på runt 1 000 kronor inklusive moms.

 

Annons

2
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Anton KarmehedBirks Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Birks
Medlem
Birks

ok, var det inte ganska nyligen de gick ut och sade att de inte tänkte utveckla sina ”G” gaming produkter något mer utan bara sälja de som redan är färdiga?