Vad som ska vara en uppsättning läckta bilder inifrån en av MSI:s fabriker pekar mot att den ryktade grafikkortsmodellen Geforce RTX 3080 Ti nu står färdig och har börjar lämna fabrikerna för en stundande lansering.

Den ryktade grafikkortsmodellen Nvidia Geforce RTX 3080 Ti ser nu ut att kanske faktiskt vara på väg ut till konsumenter. Grafikkortet har länge cirkulerat i otaliga rykten som dykt upp med jämna mellanrum och hävdat olika specifikationer och lanseringsdatum. Trots detta har Nvidia fortfarande inte gjort något officiellt avtäckande av enheten.

Nu har dock en uppsättning bilder som hävdas komma från en av MSI:s fabriker börjat spridas online. Dessa bilder visar vad som ser ut att vara lastpallar med just den ryktade grafikkortsmodellen som nu ser ut att vara på väg till distributörer. Någon som förhoppningsvis innebär att en lansering inte är allt för långt borta.

Lådorna i ovanstående bilder visar etiketter med namnet ”RTX 3080 Ti Ventus 12G OC” bland andra grafikkortsnamn som skickats i samma veva. Skulle bilderna visa sig vara äkta stärks det senaste ryktet om grafikkortets specifikationer som menar att det ska röra sig om totalt 12 gigabyte GDDR6X-videominne. Samma rykte menar även att det rör sig om 10 240 CUDA-kärnor och en 384-bit bred minnesbuss.

Att varianter på det ryktade grafikkortet ser ut att ha börjar hitta sina vägar ut från partnertillverkares fabriker kan även styrka det rykte som hävdat att lanseringen kommer att ske under mitten av maj månad. Trots att vi har haft läcka på läcka angående grafikkortet är dess existens fortfarande inte bekräftad av Nvidia själva. Således rekommenderas en nypa salt tillsammans med bilderna och informationen. Skulle lanseringen komma att ske under nästa månad får vi förhoppningsvis se ett officiellt avtäckande inom kort.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Xelf Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Xelf
Medlem
Xelf

Finns det något rek pris så man vet om man blir blåst eller inte? 3080 är ju i dagsläget 5000kr ovanför sitt rek pris….. Vad kommer 3080ti ligga på, prismässigt?