Blizzard har nu inte bara bekräftat att Overwatch 2 kommer till Early Access efter sommaren. Spelet ska även släppa konceptet med lootlådor helt och hållet och istället fokusera på säsonger med innehåll.

Blizzards relation till lootlådor kan vara något förvirrande för vissa. Nyligen lanserade Diablo Immortal har fått flera metriska ton av negativ kritik för sin implementering av lootlådor och andra system menade att håva in stålar. Kommande Diablo 4 ska även det ha lootlådor men där ska det endast röra sig om kosmetiskt innehåll.

Overwatch 2 å andra sidan har nu bekräftats bli helt utan lootlådor. Blizzard förklarade i sin senaste stream kring spelet att man istället ska pumpa ut nytt innehåll i form av säsonger för spelet med jämna mellanrum.

Annons

Detta säsonger ska komma med nya banor, karaktärer och dylikt. Under varje säsong kommer Blizzard erbjuda ett battle pass. Exakt vad dessa ska inkludera har dock inte bekräftats.

Den första säsongen för Overwatch 2 kommer att gå av stapeln den 4 oktober då spelet går in i Early Access. Denna kommer att erbjuda tre nya karaktärer i form av Sojourn, Junker Queen och en tredje som inte har avtäckts. Här kommer även sex nya banor och ett nytt spelläge. Säsongerna är sedan aktiva i nio veckor och säsong två börjar då den 6 december med en ny karaktär och en ny bana.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid