Paradox har nu avtäckt Cities: Skylines 2 som följer upp företagets stadsbyggarspel från 2015 och lanseringen kommer att ske någon gång under 2023.

Cities: Skylines lanserades år 2015 och sedan dess har spelet sett en uppsjö av uppdateringar och nedladdningsbart innehåll som bygger vidare på spelets innehåll. Under gårdagen blev det däremot dags för uppföljaren att avtäckas.

Hittills har vi inte fått alltför mycket information angående det kommande spelet. Föga förvånande ska det lanseras till PC, Playstation 5, Xbox Series X/S samt Nintendo Switch. Exakt när lanseringen kommer att inträffa är dock i skrivande stund oklart. Däremot har Paradox satt år 2023 som lanseringsfönstret så väntan blir förhoppningsvis inte för lång.

Paradox lovar ett spel med ”en djupgående simulering och en levande ekonomi som utmanar dina färdigheter som beslutsfattare och låter dig bygga dina drömmars städer.”. Exakt hur spelets mekaniker och system kommer att ha utvecklats jämfört med föregångaren återstår dock att se. Dessvärre går inte den korta trailern som publicerats in på några djupare detaljer.

Cities: Skylines 2 ska som tidigare nämnt lanseras någon gång under 2023 och finns redan nu att lägga till i önskelistorna via Steam, Microsoft Store och Playstation Store.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid