AMD kommer i slutet av veckan lansera de första grafikkorten baserade på sin nya Northern Islands-arkitektur och för att hålla intresset på topp har tillverkaren valt att sprida ut sina media embargo något. Medan den fullskaliga lanseringen inte sker förrän i slutet på veckan låter man media publicera bilder av korten under morgondagen.

AMD har givetvis även varit väl medvetna om de läckor av både bilder och specifikationer som dykt upp de senaste veckorna och även om vi får se de riktiga godsakerna, prestandasiffror och ett fullskaligt test, först under fredagen komme vi under morgondagen att publicera detaljerade bilder av korten i den nya mellanklasserien. Även en del information om tillverkarens fokus på DirectX 11 och de framsteg man gjort hittills.

Våra egna tester pågår i skrivande stund för fullt och lita på en grundlig genomgång av korten den 22 oktober när AMD släpper på det stora media embargot för sin nya Northern Islands-artiketur.

Annons
Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Henrik Berntsson Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Henrik Berntsson
Admin

riktigt mysläsning 🙂 ska bli kul att se hur korten beter sig och hur prestandasiffrorna jämför sig med de gamla serierna