Rage 2 lanseras i mitten av maj månad och nu har spelet fått en ny trailer som visar upp några av de övernaturliga egenskaper spelare kommer att kunna använda samt en del av spelets heltokiga vapenarsenal.

Bethesda har en rad stora speltitlar på väg under det kommande året. Bland annat Doom Eternal, Rage 2 och två installationer i Wolfenstein-serien. Samtliga spel har tidigare bekräftats bli tillgängliga på plattformen Steam tillsammans med Fallout 76 som fått motta minst sagt blandad kritik.

Just Rage 2 har nu fått en ny trailer inför lanseringen i maj månad. Denna gång ligger fokus på de speciella egenskaper spelarkaraktärerna kommer att vara utrustade med. Tillsammans med några av de vapen som kommer att ingå i spelets arsenal.

Spelet som utvecklas av id Software och Avalanche Studios lovar tokiga mängder action och kaos. Något som framgår mycket väl i ovanstående trailer. Spelarna kommer att anta rollen av en ”Walker”, den sista personen som försöker hålla lag och ordning relevant i spelvärldens postapokalyptiska, sargade land.

I trailern kan vi se hur spelare kommer att kunna använda sina Nanotrite-krafter för lyfta upp fiender för att sedan kasta iväg eller använda dem som studsbollar mot marken. Spelare kommer även kunna skapa barriärer att ta skydd bakom eller frammana eteriska virvlar för att kontrollera sina motståndare.

Rage 2 är inställt för lansering den 14 maj. Spelet kommer att finnas tillgängligt på Playstation 4, Xbox One samt Microsoft Windows.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid