Surfa.se bjuder in till livediskussion med nyfikna läsare, på menyn står Sonys flaggskeppstelefon Xperia X Performance och en premiärtävling.

Sony Xperia X Performance är svenskättade Xperie-seriens nya flaggskeppstelefon.  På vår systersajt Surfa.se har nu telefonen genom gått två tunga veckors tester och resultaten är inte helt övertygande. Telefonen som har starka sidor är samtidigt sämre än fjolårets Sony-flaggskepp på vissa punkter.

På Surfa.se har det publicerats en fullständig recension av Sony Xperia X Performance och telefonen har klivit in i svenska smartphoneguiden med nu närmare 50-talet testade modeller.Sony-Xperia-X-Performance-Recension-skarm

Läs på Surfa.se – Test: Sony Xperia X Performance – ett steg i fel riktning

Premiärtävling i live-panelen

Under eftermiddagen kör chefredaktör Joel Oscarsson även en premiärsänd live-panel från Surfa-redaktionen. Huvudämnet är testet av Sony Xperia X Performance men även många av de övriga telefonerna i smartphoneguiden finns med. Ta chansen att få veta mer om Sony och de övriga tillverkarnas flaggskepp och missa inte heller premiärtävlingen där det är bluetooth-headset på spel.

Live-panelen kommer att sändas på Surfa.ses Facebook-kanal och startar kl 14.00, i kommentarerna kommer du att kunna ställa frågor till Joel om Xperia X Performance och andra mobilrelaterade ämnen. Mer information om tävlingen hittar du även på Surfa.se.

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid