Kika in och svalka av er ihop med det svenska tangentbordscommunityn nu på lördag! Ta chansen att känna och klicka på unika egenbygda- samt skräddarsydda tangentbord på årets tangentbordsträff.

Det kan komma som en överraskning, men även vårt vackra och avlånga land har en grupp entusiaster som andas tangentbord. Det kraftsamlas redan nu till helgen, och Du är välkommen att få komma och delta.

Uppställda tangentbord från tangentbordsträffen 2017, bild tagen av organisatör Jonatan ”Sendrim” Ljungh Sundquist

Du som närvarar kommer att få möjlighet att se och känna på unika tangentbord, visa upp dina egna pärlor, bekanta dig med det trevligt folk – eller varför inte bara titta in en snabbis och ta Dig en bit mat och dryck?

Vad kan besökare vänta sig?
Alla är välkomna, de mest erfarna egenbyggarna såväl som de som aldrig tidigare höjt ett ögonbryn vid synen av ett vackert tangentbord tidigare. Det är den perfekta möjligheten för Dig att vidga vyerna och få prova på sällsynta tangentbordsbrytare, känna på högkvalitativa byggkomponenter och avnjuta en skrivupplevelse utöver det vanliga. Om Du tidigare har velat mellan val av brytare, formfaktor och tangentprofil så är det här Din chans att få prova på och känna inför ditt nästa köp!

Inte helt övertygad än? Här är ett urval med några av de tangentbord som kommer att infinna sig på tangentbordsträffen!

Var, när och hur?
Nu på Lördag, den 19 Maj, samlas entusiaster från hela landet på Kappa Bar. Adressen är Sveavägen 105, 113 50 i Stockholm, och Du är välkommen att titta in från klockan 16:00.

Anmälan sker via följande formulär, och se till att kika in i Discord-kanalen för det svenska tangentbordscommunityt Mechanical Keyboards SWE. Inne i Discord-kanalen så hittar du mer information om träffen och organisatörer som mer än gärna besvarar eventuella frågor. Anmälan är inget krav för inträde, dyk upp spontant om du känner för det!

Du är välkommen att ta med egna tangentbord som du önskar visa upp, men det går bra att komma tomhänt med. Det råder 18-årsgräns i och med att det är i en bar, men givetvis går det bra att besöka med målsman om Du skulle vara under 18. De enda förhållningsreglerna som råder är gemensam respekt för andra deltagare, och att Du ansvarar för eventuella tangentbord som du tar med dig.

Priset? Gratis! I skrivande stund så är 20 personer med cirka 70(!) tangentbord anmälda! Behöver Du en bättre anledning att fly undan värmevågen en lördag?

Uppställda tangentbord från tangentbordsträffen 2017, bild tagen av organisatör Jonatan ”Sendrim” Ljungh Sundquist

Om Du inte har möjlighet att delta, men ändå har ett intresse av mekaniska tangentbord, så är du ändå varmt välkommen till communityns Discordkanal tillsammans med bland annat NordicHardwares tangentbordsexpert: http://mekaniskatangentbord.se/

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid