Gearbox fortsätter att avtäcka överraskningar, inte nog med att Borderlands 3 nyligen avtäcktes och de tidigare spelen fått stora uppdateringar, Borderlands: The Handsome Collection är gratis att spela fram till nästa vecka.

Nyligen avtäckte spelutvecklaren Gearbox den efterlängtade speltiteln Borderlands 3. Den tredje april tillkom ytterligare information kring den kommande speltiteln och även uppdateringar till de tidigare spelen i serien som piffade upp grafiken en aning.

Borderlands 1 lanserades i en helt ny version som finns att ladda hem gratis för alla som redan äger spelet på Steam. Borderlands 2 och The Pre-Sequel fick också uppdateringar med högre upplösta texturer, dock endast de versionerna av spelet som ingår i ”The Handsome Collection”.

Nu har Gearbox bekräftat att den som inte äger den tidigare nämnda spelsamlingen men vill se vad för skillnad Gearbox nya texturer gör i spelen kan avnjuta The Handsome Collection utan kostnad fram till nästa vecka. The Handsome Collection består som tidigare nämnt av Borderlands 2 och The Pre-Sequel tillsammans med allt nedladdningsbart innehåll som har lanserats till speltitlarna.

Spelsamlingen lanserades till Steam, Playstation 4 och Xbox One. Dessvärre kommer Playstation-användare inte att få ta del av denna gratishelg. Exakt varför framgår inte via Gearbox Twitter-bekännande.

Spelsamlingen tillsammans med samtliga kosmetiska tillbehör och annat nedladdningsbart innehåll som släpptes till Borderlands 2 men inte ingår i The Handsome Collection har även fått en kraftigt reducerad prislapp på plattformen Steam just nu. Den som inte känner för att lägga ut över 2 000 kronor för att lägga vantarna på allt som har med Borderlands 2 och The Pre-Sequel att göra kan hoppa in på samlingens produktsida på Steam och klicka hem det för cirka 150 kronor just nu.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid