Sponsrat – Denna artikel presenteras av Webhallen
Sommaren lider mot sitt slut men Webhallens nya features finns kvar och det firas genom att tävla ut monstergrafikkortet Geforce RTX 2080 Ti!

Under sommaren har Webhallen lanserat en rad olika nya features på sin hemsida. Allt baserat på en omfattande kundundersökning som visar att kunder värdesätter fri frakt och öppet köp högt. Webhallen lyssnar, uppdaterar sin hemsida och firar inte bara nylanserade features med en sommarkampanj utan nu också med en tävling.

Nya features på Webhallen

 • Fri frakt på ordrar över 500 kronor
 • Öppet köp i 60 dagar – även på öppnad förpackning (!)
 • Digital följesedel
 • Fler sorteringsmöjligheter – bästa betyg, bästa pris osv.
 • Produktfiltrering – hitta datorer och delar med specifika specifikationer eller priser
 • Nya betalsätt – Fler kryptovalutor
 • Medlemsfunktion – Ytterligare rabatter och poäng för recensioner
 • Frågor och svar direkt på sajten
 • Leverans till postombud på lördagar

Läs mer om Webhallens nya features här

Tävling!

Nu får du chansen att bli en av de första i Sverige att få hem det efterlängtade grafikkortsflaggskeppet Nvidia RTX 2080 Ti! Det utan att betala prislappen på över 15 000 kronor.

Webhallen handplockar det första RTX 2080 Ti-kortet från sitt lager och tävlar ut det till en exklusiv och lycklig vinnare. Du hittar mer information om hur du deltar i tävlingen nedan.

Tävlingspriset

Hur deltar jag?

Svara rätt på följande frågor om Webhallen

 • Hur många dagars öppet köp har Webhallen?
 • Nämn minst en förmån som Webhallen-medlemmar har?
 • Hur många fysiska butiker har Webhallen i Sverige?

Skriv upp dig på NordicHardwares nyhetsbrevSlutligen, skriv dina svar samt en kort berättelse om vad du skulle göra om du vann ett GeForce RTX 2080 Ti. Använd kommentarsfältet i artikeln för att skriva dina svar och berättelse.

Lycka till och missa inte Webhallens sommarkampanj med flera häftiga erbjudande, trevlig sommar på er alla!

Villkor: Tävlingen avslutas klockan 23:59 den 6:e September 2018. Därefter utser en jury från Coore AB vinnaren. Den utvalda vinnaren kontaktas i privat meddelande. Vinnaren betalar eventuell vinstskatt.

Sponsrat – Denna artikel presenteras av Webhallen

153
Leave a Reply

Please Login to comment
150 Comment threads
3 Thread replies
150 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
150 Comment authors
Ole SollieKent NordAndré LindgrenFredrik DahlbergJesper Laulajainen Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Medlem
Tharos Gröning

60 dagars öppet köp!!
Ytterligare rabatter och poäng för recensioner!! Supplydrops! Samt!! ÄRAN att få vara en del av Webbhallens gemenskap!!
22 fysiska Butiker!!

Jag skulle ge kortet till min kära fru som så gärna spelar Rainbow 6 och overwatch men vars grafikkort har börjat lagga. Trots sin långa tjänst till staten så har hon inte pengar att skaffa detta underbara kort hon så väl behöver!

Anonym
Gäst
Anonym

Dom har inte 22butiker längre.

JB
Medlem
JB

Till alla er som inte redan känner till det så har Anton blivit hotad för sin krönika: https://www.nordichardware.se/nyheter/grafikkort/kronika-forhandsboka-geforce-rtx-2080-ti.html, läs Mikael Schwartz kommentar. Lägg gärna in en egen stöttande kommentar, alternativt Gilla Mikaels kommentar. /jb

Anton Karmehed
Admin

Tack JB vilken härlig människa du är! Jag är mer hårdhudad än man kan tro som tur och det är många som har det värre, men stort tack!. 🙂 Många kramar!

OllonBobban
Medlem
OllonBobban

60 härliga dagar.
Medlemspriser, World of Webhallen, Supplydrops.
22 Butiker.

Som en luspank djävul så skulle ett sådant kort mer än väl smaka

Medlem
Robin Siitonen

60 dagars öppet köp. Rabatter och erbjudanden beroende på medlemmens lojalitetsnivå. Supplydrops med trevliga överraskningar. 22 butiker (Det var 25 innan butiksdöden slog till även hos webhallen) Då jag planerar ett nytt datorbygge skulle detta bli kronan på verket. Tanken var att köra custom loop i bygget men det kanske inte behövs med detta kort då färgtemat redan stämmer in bra i temat. (Marvels Venom tema 😉 Skulle vara tråkigt att ”återanvända” mina nuvarande komponenter så detta kort skulle helt klart hjälpa en bra bit på vägen att få en helt ny dator värdigt mina storslagna planer. Tyvärr har planerna… Läs hela »

Jesper Aronsson
Medlem
Jesper Aronsson

* 60 dagar öppet köp
* Rabatt på utvalda produkter
* 22 stycken

Jag skulle spåra en stråle, från öga till skugga. Jag skulle öka frekvensen, det får inte lagga. Sluta oroa mig för att kortet ska fela. Men mest av allt: jag skulle spela spela spela.

Morkul
Medlem
Morkul

60 dagars öppet köp. Jag har personligen utnyttjat medlemserbjudanden med lägre priser på utvalda varor flera gånger vilket uppskattas. Antal butiker var lite klurigt: På er hemsida står 22 butiker listade men där finns Västerås butiken med som ska vara stängd från och med 21 Juni. Så 21 butiker men å andra sidan säger hallens Chief Communications i en intervju från juni i år att det är 24 butiker från och med 21 juni. Jag skulle ge bort kortet till min son, student (Uppsala Universitet) som håller på att uppgradera sin gamla I7 2770 system skulle må bra av lite… Läs hela »

Efraim Torstensson
Gäst
Efraim Torstensson

Det är 60 dagars öppet köp på alla produkter, att vara medlem ger tillgång till fler/större rabatter och dem har 22 fysiska butiker.

Att spela med detta kort är som en dröm, det blir inte bättre än så. Jag skulle lätt köpa BattleField V och testa raytracingen om jag får den chansen. Det känns som det allra största man kan göra med detta kort i nuläget. Skulle förstås också testa en massa spel i 4K för att med egna ögon bevittna prestandaboosten detta kort erbjuder.

Tobias Grahn
Gäst
Tobias Grahn

60 dagar öppet köp
Medlemspriser, fraktrabatt, fyndvarurabatt, speedpacking, insider
22 butiker

Jag skulle direkt köpa resten av datorn hos webhallen utan att behöva fundera på om jag har råd.

Victor Olofsson
Gäst
Victor Olofsson

60 dagars öppet köp.
Medlemspriser,supplydrops mm
Enligt hemsidan har ni 22 butiker listade men Västerås butiken finns med som ska ha stängt från och med 21 Juni. Så 21 butiker , dock har hallens Chief Communications sagt i en intervju från juni i år att det är 24 butiker från och med 21 juni.
Jag skulle se till att få min rig i fungerande ordning, har stått länge då man som student inte har haft råd att byta ut grafik och moderkort. Sen skulle det bara vara att testa några av dom senaste speltitlarna för att se vad kortet går för.

Medlem

60 dagars öppet köp.
Medlemmar får mer rabatter och även poäng för recensioner man ger. Supplydrops och bara allmänt skön stämning.
21 fysiska butiker.

Då jag har ett 1080ti som jag är helnöjd med (köpt på WH) så skulle jag ge detta till min bästa vän som har och kommer ha stora utmaningar nu under hösten. Detta kan ge honom en paus ifrån vardagen och tid att läka genom att göra det han älskar. Gaming!

Noah Grahn
Gäst
Noah Grahn

60dagar, medlemspriser, 22butiker

Jag skulle bli glad då pappa inte gick med på att ta min veckopeng i 933 veckor framöver ?.

Gambit_2K
Medlem
Gambit_2K

60 dagars öppet köp.
Rabatt på fyndvaror är den förmån jag uppskattar mest. Är en fyndjägare!
22 butiker strong enligt facebook kartan och hemsidan. Jag hoppas vi ser det öka under 2019!

Jag skulle använda RTX 2080 Ti-kortet och dess raytracing teknologi till att bekämpa det Svenska mörkret, kylan och depressionen som snart är incoming. Genom att höja kontrasten på min skärm till max ställa mig på nån skön virtuell sandstrand i Karibien ingame, och bara låta mig sköljas över med ultra realistiska solljus.

Henric Gulberg
Medlem
Henric Gulberg

60 dagars öppet köp
Speedpacking: ”Din order får prioritet i logistiksystemet”. (något jag aldrig märkt av)
Får det till 22 butiker. varav 14 i Stockholm 🙁

Vinner jag skulle jag givetvis reta mina kompisar.
Sen skulle jag köpa en fetare skärm. PG27UQ för att vara exakt..

Pontus Åkerman
Gäst
Pontus Åkerman

1. Webhallen en öppet köp garanti på 60 dagar. 2.Den förmån jag gillar mest med Webhallen är det att man kan ”Levla upp” med hjälp utav ”XP” efter varje köp man gjort. 3. Det finns 22 fysiska Webhallen butiker Anledningen till att jag vill vinna är för att jag utbildar mig som spelutvecklare och vill kunna ta del utav den nya teknik som kommer för att kunna hjälpa till att utveckla nästa generations spel med den nya funktionen kallad (Ray Tracing). Så vore mycket tacksam om jag vann :). Även tack för att ni ger era kunder chansen att kunna… Läs hela »

Gascogne
Medlem
Gascogne

60 dagars öppet köp
Speedpacking
22 fysiska Butiker

Med ett RTX 2080 Ti tillhands så skulle man lätt kunna pensionera sin gamla trotjänare GTX 680 efter många års tjänst.

Medlem

Webhallen har 60dagars öppet köp. Nya medlemsfunktioner är rabatt på fyndvaror, fler sätt att tjäna poäng t.ex via recensioner, supply drops och nya perks. Och även fler godsaker! Antalet butiker verkar lite svårt även för webbhallen att veta, på hemsidan finns det 22 butiker(just nu på hemsidan manuellt räknat) och på facebooksidan finns det 25.(mars 16 2018 inlägg på ”om” fliken) Vad jag skulle göra om jag vann med grafikkortet? Jag skulle avinstallera min rx480, ge det antingen ett nytt hem eller lägga varsamt i nya RTX förpackningen (ja, fy skäms ett AMD kort i en Nvidia kartong) och sedan… Läs hela »

JB
Medlem
JB

Eftersom det anges att ”Vinnaren betalar eventuell vinstskatt.”, så kan det kanske vara bra om deltagarna* kan ta till sig vad det innebär, det kan nog bäst göras här:
https://www4.skatteverket.se/rattsligvagledning/edition/2018.7/2621.html
/jb
*De som inte redan är insatta

Dan
Medlem
Dan

På fråga ett svarar jag: 60 dagars öppet köp.

På fråga två svarar jag: Du får poäng (xp) varje gång du handlar och ju högre xp du har desto mer fördelar får du som medlem tex lägre priser på utvalda varor och även fraktrabatter!

På fråga tre svarar jag: Det finns idag 22 stycken fysiska butiker enligt er hemsida.

Skulle jag vinna detta kort så blir det en kraftig uppgradering på resten av min burk, och givetvis skulle jag köpa alla komponenter hos er på Webbhallen!

Michelanio
Medlem
Michelanio

De har 60 dagars öppet köp.
Man kan få medlemserbjudanden med lägre priser på utvalda varor och fraktrabatter.
De har 22st butiker i Sverige.

Om jag av någon anledning vann ett RTX 2080 TI så skulle jag använda den som en bas för andra delar när jag bygger en helt ny dator för att ersätta min 6 år gamla burk.

Simon
Medlem
Simon

Hela 60 dagars öppet köp! Som webhallen-medlem får du fina rabatter för poäng, och sen får du självklart vara med i en väldigt fin gemenskap. Gillar även er hemsida som enligt mig är väldigt enkel att navigera runt. Webhallen ärdärför det enda stället jag egentligen köper saker från, har alltid haft det jag vill ha på lager osv. 22 fysiska butiker! Med detta kort skulle jag köra alla spel jag kör för tillfället, (Witcher 3, star citizen), och behöver då en uppgradering ifrån mitt nuvarande kort (gtx 770), inte kul med runt 30-40 fps på låga inställningar! Skulle bli helt… Läs hela »

Medlem
Markus Andersson

60 dagars öppet köp
Hallå man kan ju faktiskt spela på hemsidan som medlem, bättre än candycrush ju!
22 enligt hemsidan men västerås stängde ju så bör inte räknas
Jag hade såklart köp på mig ett snyggt RGB EK-Block på mitt nya 2080TI vattenkylt det och sedan beställt en PG27UQ för att avnjuta både GIGARAYS och 4K gaming. Hade nog även gjort lite proteinberäkningar här o var för att dela med mig av alla GIGARAYS!

Noli
Medlem
Noli

* 60 dagar öppet köp
* Rabatt på utvalda produkter
* 22 stycken

Skulle passa perfekt i den kommande nya riggen. Tänk vilken prestanda det kommer bli när budgeten helt plötsligt tillåter komponenter som inte slöar ner det här kortet 🙂

Samir Abdou
Medlem
Samir Abdou

Hej, här är mitt bidrag till gäjmin-klubben! * 60 Dagars öppet köp (Till och med 2018-08-31, därefter 14 Dagar) * Finns flertal förmåner, men te x rabatt på redan nedsatta fyndvaror, Medlemspriser och fraktrabatter, (Men också det bästa… Achievements!! * 21 fysiska butiker #RIPVÄSTERÅS Hade helt klart använt grafikkortet, men min lillebror som spelar fortnite börjar få det lite tungt med sitt GTX 660 och hade nog behövt mitt nuvarande RX 580 8GB, dessutom blir det väll lite häftigt med ett e-penis kort för en gångsskull, aldrig riktigt haft budgeten till att köpa tidigare värsting kort. Well Well, Får väll… Läs hela »

Medlem

Webhallen har idagsläget 60 dagars öppetköp upphöjt från 14 dagars. De har i dagsläget 22 butiker runt om i Sverige. Ett av förmåmerna som medlemmar mest får nytta av är rabatter lägre priser på utvalda produkter. Andra saker är rabatterade frakt och achievement och perks.

Om jag har turen att vinna ett Rtx 2080ti då är det spikat för Anthem, Shadow of the Tomb Raider, Division 2 och Metro Exodus att börja se fram emot. Min Ps4 har gjort sitt och likaså mitt 1050Ti.

Med vänliga hälsningar Mohamed Hassani / Sorraxe

Jan Karjalainen
Medlem
Jan Karjalainen

60 dagars öppet köp.
Medlemspriser, speedpacking.
22 fysiska butiker enligt er hemsida.

Jag skulle testa att köra Crysis i 4K med max kvalité!

fredrik almen
Medlem
fredrik almen

60 dagar
Medlemspriser, Spela World of Webhallen med intjänade Avatar-stats!, Supplydrops och XP för att levla. vilket är riktigt trevligt!
22 Butiker.

Jag skulle ge det till min kära vän Robert Kindstrand som sitter på mina två gamla AMD HD 6950 crossfire. Dags för honom att uppgradera! Han måste ju kunna lira battle field V med mig! Go Webhallen och NordicHardwares!

Dennis Nordgren
Gäst
Dennis Nordgren

60 dagars öppet köp XP systemet som ger medlemserbjudanden med lägre priser på utvalda varor och fraktrabatter (fast nu är det ju bara under 500:- detta gäller antar jag) är magiskt 22 Butiker Jag skulle först och främst ta ledigt från jobbet och se till att jag är okontaktbar dagen då Battlefield 5 släpps så jag kan ostört sitta i min nördgrotta och njuta av Raytracing speglingarna i spelet och skryta om att jag har denna funktion till mina vänner som sitter på deras ”gamla” 1080ti’s. Skulle nog även göra någon fet unbox video bara för att chansen att man… Läs hela »

Leif Lind
Medlem
Leif Lind

60 dagars öppet köp
förbättrade rabatter för medlemmar på utvalda artiklar.
22 fysiska butiker.
Ge mitt gamla kort till grannens pojk så jag slipper höra hans klagan på hur hans gpu inte orkar med dagens spel på högsta grafik inställningar.

Medlem

60 dagar öppet köp
Rabatter och erbjudanden beroende på medlemmens lojalitetsnivå
fraktrabatt,
fyndvarurabatt
Speedpacking: “Din order får prioritet i logistiksystemet”.

22 butiker

om jag vinner ett GeForce RTX 2080 Ti så kommer jag givetvis få uppleva hur amazing strålspårning är. sen blir det lite workout i form av hashcat och crypto mining när jag är afk

Togald Håkansdottír
Medlem
Togald Håkansdottír

60 dagar!
Ett spelliknande system där man samlar poäng och får rabatter.
22 butiker finns det.

Jag skulle sätta RTX 2080-kortet jämte mitt GTX 680 och använda det för att experimentera med dubbla display-servrar i Linux, och spela Metro Exodus förstås! Viss risk finns att jag skulle köra avancerad virtualisering, troligen koda om en hel del video och lite annat. Kortet skulle få jobba hårt, det är ett som är säkert 😉

I Windows skulle jag spela League of Legends, för det är vad jag har Windows till.

Fredrik Norrgård
Gäst
Fredrik Norrgård

60 dagar öppet köp,
Speedpacking & progressiv ”leveling” som ger rabatter
21 butiker,

Skulle jag vinna är planerna redan lagda.;

1. Officiellt avsluta nuvarande 780ti’s tjänstgöring,
2. Komplettera upp resterande komponenter så de ligger på jämn och fin nivå med GPU:n,
3. Panga lite CS. Med vetskapen att jag har ett bättre GPU blir jag, med hjälp av placeboeffekten, inom kort, cs-proffs.

David Rognefjord
Medlem
David Rognefjord

60 dagars öppet köp.
Medlemspriser i olika tiers, supplydrops, events mm
22 butiker!

Istället för att köpa ett 2080ti kan jag lägga pengarna mot en 4k 144hz skärm och SKRYTA, som är det viktigaste 🙂

Dennis Adali
Medlem
Dennis Adali

* Webhallen har 60 dagars öppet köp
* Speedpacking – Din order får prioritet i logistiksystemet, medlemspriser, fraktrabatter och mycket annat trevligt
* Webhallen har 22 fysiska butiker i Sverige

Det skulle vara kul att vinna, då min njure skulle slippa försvinna.
Med detta kort blir det ingen fps dropp då det ligger i pristopp.
Hoppas alla kan vara glada även fast en ensam vinnare det kommer vara.
Och i ärlighetens namn slipper jag förklara för kvinnan vart pengarna försvann.

Joakim Åhström
Medlem
Joakim Åhström

60 dagars öppet köp.
Medlemspriser, speedpacking, spel
22 fysiska butiker enligt er hemsida, – Västerås?

Mina barn har börjat spela på min dator, skulle vara roligt att bygga ihop en ny burk med dom så pappa kanske få lira igen

Matias
Gäst
Matias

• 60 dagars öppet köp
• fina rabatter och digitala kvitton på alla glada köp
• 22 butiker

Då jag nyligen uppdaterade min dator med den mesta förutom grafikkort skulle ett RTX 2080 ti leverera mina hoppande fps till en stabil spelmaskin man kan lita på i många år framöver

Jonas Björklund Svensson
Medlem
Jonas Björklund Svensson

60 dagars öppet köp (inkl. produkter med öppnad förpackning), nivåsystemet där man kan jobba mot att få t.ex. bättre rabatter ju högre nivå man har, 22 butiker enligt deras hemsida. Om jag vann kortet skulle jag samtidigt kunna uppgradera min skärm från 1080p @ 60 Hz till något mer rimligt till det kortet, minst en WQHD med Gsync och hög refresh rate (120+ Hz), helst även med välvd panel. Jag skulle eventuellt också kunna bygga min första egenbyggda vattenkylningsloop där grafikkortet är den primära komponenten att kyla, men skärmen skulle gå i första hand. Har haft den i 8 år… Läs hela »

Medlem

Webhallen har 60 dagars öppet köp,
Dem har bland annat ytterligare rabatter,
Dem har 22 fysiska butiker hittills (enligt deras hemsida).

Jag skulle använda kortet för att uppgradera min nuvarande dator och ge mitt gamla kort till min bror som kör sin dator på inbyggda grafikkortet på hans moderkort.

Jonas Klar
Medlem

* 60 dagar öppet köp
* Poängsystem med supply drops och recensioner samt medlemsnivåer med olika förmåner
* 22 butiker, enligt hemsida

Om jag vann ett RTX 2080 Ti skulle jag köra min första LN2-session på bra många år. Jag skulle inte bara förverka kortets garanti, utan jag skulle även livestreama det hela.

Tommie Christiansen
Gäst
Tommie Christiansen

• 60 dagars öppet köp!
• Webhallen XP-points!
• 22st!

Jag skulle använda det i kommande releaser av Unreal Engine och använda RTX tekniken för att skapa mer realistisk realtidsgrafik. Hade varit kul att försöka bygga en webbhallenbutik i VR. Kanske en som varit med om en zombie-apokalyps eller en koncept butik från framtiden?
Varför inte en på Mars?

Björn Andersson
Gäst
Björn Andersson

60 dagars öppet köp!
Medlemspriser, world of Webhallen och massor med andra bra grejer!
Enligt deras hemsida har de 22 fysiska affärer!
Och fick jag ett rtx 2080 ti. Skulle jag slänger ut mitt gamla 780 kort och montera detta monster med kärlek och ömhet! Kanske till och med ge det lite vattenkylning eller en kompis. Det vore synd att det skulle få hänga där i lådan ensam. Sen skulle jag låta min nya bästa vän prestera i pubg, kommande Battlefield och Path of Exile. Kanske även låta hen softa med lite wow.
Vi skulle ha ett bra liv ihop!

Dan Abrahamson
Medlem
Dan Abrahamson

1. 60 dagar
2. En kan levla upp sitt konto med XP från köp och få fler förmåner
3. 22 Fysiska butiker

Det är någon mystisk laser som lyser upp mitt sovrum nästan varje natt och gör det svårt för mig att sova. Om jag vann detta kort är jag övertygad om att jag skulle kunna spåra strålen till sin källa och få ett slut på mina sömnproblem.

Mike
Gäst
Mike

60 dagar
XP poäng
22 butiker
Ta ledigt, bygga ny dator SPELA

William Johansson
Medlem
William Johansson

60 glada dagars öppet köp, även om du tallat på grejerna! Du handlar i en av sveriges(!) bästa butiker online/offline. Men klart som fan det är mer, nedan är några få. Var inte dumsnål! handla för över 500 riksdaler och slipp frakten. Klimatsmart – få en digital följdesedel istället för en tråkig A4 som ändå går till återvinningen. Dängde du tangentbordet i väggen när du förlorade, på grund av lagg såklart, i det där ”skitspelet” som du spelar? – Har du tur kan du få ett nytt levererat samma dag!* På 22 lokaler i Sverige kan du knata in till… Läs hela »

Peter Holmberg
Gäst
Peter Holmberg

1 – 60 dagar öppet köp
2 – Rabatt på utvalda produkter och xp för recensioner
3 – 22 stycken enligt hemsida.

Jag skulle uppgradera min dator med övriga komponenter från webhallen, samt köpa ett HTC vive PRO kit för att se hur magisk upplevelsen blir med ett nytt grafikkort!

Sebastian Ekström
Gäst
Sebastian Ekström

Sjuka 60 dagar öppet köp !
Medlems erbjudande, ponängsystem och hela köret !.
22 fysiska listade butiker.

Skulle jag vinna ett RTX 2080Ti skulle jag ta kål på vinter depressionen och antagligen ha den högst presterande streamen. Min gamla gpu hade antingen blivit donerad till någon behövande alternativt byggt ihop en dator som skulle tävlats ut på youtube/twitch !

Petter Hemå
Gäst
Petter Hemå

Webhallen har 60 dagars öppet köp och som medlem får man tillgång till bättre och fler rabatter.
Webhallen har nu 22 fysiska butiker i Sverige.

Det första jag skulle göra är nog att byta ut mitt nuvarande grafikkort mot det jag kanske vinner. Sedan skulle jag starta upp datorn och testa många av mina spel. Jag skulle också nästan oundvikligt skryta en del om att jag hade turen att vinna ett RTX 2080 Ti från Webhallen.
Sedan skulle jag ju såklart också spela nya spel som stöder Raytracing som Shadow of the tomb raider och Battlefield V.

Medlem

Det är 60 dagars öppet köp. Poäng för recensioner. 22 fysiska butiker i Sverige.
Rtx 2080ti skulle vara hjärta i mitt nya bygget. Om jag skulle vinna Skulle hoppa fallskärm naken!

Anna Holmberg
Gäst
Anna Holmberg

60 dagars öppet köp har Webbhallen! Medlemmar får poäng på varje köp och man får även mer rabatter! Enligt hemsidan så har Webbhallen nu 22 butiker.

Kortet skulle min man få så att han äntligen kan få uppgradera sin dator efter att pengarna istället prioriterats på barnvagnar och dylikt! Dessutom är det även dags för han att få ha en dator med högre prestanda än sin hustrus 😉

Peter Karlsson
Gäst
Peter Karlsson

öppet köp i 60 dagar.
medlemspriser och rabatter.
22 butiker enligt er hemsida.

Jag tänker främst använda detta kort för att (om möjligt) köra hela NH grafiktestsvit på min Thuban X6. när jag är klar med det ska jag skaka liv i mitt athlon I system. utöver det måste jag nog tigga en extenderkabel för ungarnas P4 som kör xp. Men jag tror att jag går bet på att knöla in den i min 166MMX….

Stefan Tullberg
Gäst
Stefan Tullberg

60 dagars öppet köp
Supplydrops, rabatt på utvalda varor, speedpacking.
22 butiker

Skulle genast installera kortet i min gameingdator! Kopplat in min 4K TV och tagit ledigt från jobb och lirat så många spel i 4K som möjligt! Sen hade det blivit en 4K gameing skräm till mig själv i julklapp 🙂

Medlem
Filip Clavin

”Hur många dagars öppet köp har Webhallen?” 60! ”Nämn minst en förmån som Webhallen-medlemmar har?” Rabatter på utvlada produkter beroende på din level som medlem! ”Hur många fysiska butiker har Webhallen i Sverige?” 22! Om jag skulle vinna kortet skulle jag ge mitt nuvarande kort till min kompis som just nu kör sin stackars burk på ett 660 så att vi kan spela mer tillsammans på datorn (storebrorsan som inte riktigt är lika snäll tvingar sina vänner och syskon att köpa saker han inte använder). Kompisen är nämligen intresserad av att köra Overwatch, och jag som kör Overwatch som main-spel… Läs hela »