Testresultat: Robocopy

Robocopy är ett annat test som vi kört länge och här fokuserar vi på en enhets sekventiella prestanda. Vi har totalt sju stycken olika robocopy-test. Två använder sig av stora ISO filer, två av medelstora MP3/FLAC-filer och två använder sig av små filer som är allt ifrån HTML-filer till DLL-filer.

I första testet tar vi test filerna från Large och medium testerna, och bara gör en kopia på dem. På det sättet får den testade enheten både läsa och skriva samtidigt. I nästkommande 6 tester så testar vi läs- och skrivprestanda separat från varandra.

Återigen mycket bra resultat för SX8200 som lägger sig på precis samma nivå som WD Black 2018. Det hade varit intressant att testa 960 GB versionen av SX8200 för att se hur den står sig med WD Black 1TB.

Inga större överraskningar här utan enheten ligger på ungefär 2000 MB/s i läsning och 1600 MB/s i skrivning. Det skiljer sig givetvis lite beroende på storleken på filerna som flyttas. Överlag så ligger den på ungefär samma plats jämfört med de andra.

Annons

2
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
1 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Gustav GagerLoppanH Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
LoppanH
Medlem
LoppanH

Synd att min Samsung M2 XP941 256gb ssd inte är med i listan (såg den inte i alla fall) det skulle ha varit kul att veta hur den står sig.