Testresultat: NHSB - Office

Till skillnad från NHSB Game så är Office ett betydligt tyngre test. Det här testet är baserad på flera dagars intensivt kontorsarbete (primärt Microsofts Office-svit). NHSB Office är också betydligt mer skrivintensivt och skriver hela 23,79 GB och läser nästan lika mycket, 23,2 GB.

intel_600p_nhsb_office

Resultat från NHSB-Game upprepar sig även med lite tyngre belastning och med mer skrivningar så håller 600p bra fart och placerar sig precis mellan den snabbaste SATA-enheten och den långsammaste PCIe-enheten.

Här ser vi dock att det börjar hända lite med svarstiderna. Standard avvikelsen är väldigt hög och det betyder att svarstiderna skiljer sig väldigt mycket. Det ser vi också eftersom medel ligger ganska högt och max IO ligger också lite högre än vad vi hade önskat. Det ser ut som om svarstiderna är något sämre än de snabbaste SATA-enheterna. Inget alarmerande, men svarstiderna påverkas negativt ju mer skrivningar enheten behöver göra.

Annons

6
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
5 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Gustav GagerJontekarlssonpåtaket Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
karlssonpåtaket
Gäst
karlssonpåtaket

Gillar verkligen Intel 600p, har själv en på 256GB, dock är jag lite orolig över värmeutveckligen. Vid belastning så kan den nå temperaturer upp till 93c!
Har meddelat där jag köpte ifrån och kommer säkerligen få en ny disk, för enligt dem så ska den inte bli så varm. Men vet inte.