Testresultat: NHSB Client

NHSB Client

Våra klient tester består av våra klassiska NHSB-Game, NHSB-Office och NHSB-Editor test. Dessa tester är primärt fokuserade på läsprestanda (både sekventiell och slumpmässig). Det gör att även långsammare TLC-enheter kan prestera dugliga resultat. I Editor-delen så är det mer fokus på skrivning och dessa brukar dra ner TLC-enheternas resultat. Men om det är något diagram som du ska basera ditt köp på, ja då är det detta. Som vanligt så går det att se resultatet från varje enskilt test, längst ner.kingstonl_uv400480_nhsb_client

 

Klientprestanda är ju det som är det absolut viktigaste och under lättare belastning så är UV400 mer än nog för att driva en enklare speldator eller enklare kontorsarbete. Men börjar man jobba med lite tyngre arbete som involverar mer filöverföringar och tyngre jobb, ja då faller UV400 neråt i listan. Prestandamässigt så ligger den väldigt nära sina närmaste konkurrenter SP550, Q300, Trion 100, 540s och BX200. I den kategorin så är BX200 fortfarande långsammast och SP550 snabbast. UV400 hamnar någonstans mitt emellan dem. Alla dessa enheter är dock långsamma och bör primärt ses som en ersättare för hårddiskar och inte något prestandamonster. Egentligen vilken MLC-enhet som helst är snabbare än alla dessa.

4
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
3 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Gustav GagerGlaring_Mistake Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Glaring_Mistake
Medlem
Glaring_Mistake

En liten detalj bara men UV400 är inte deras första SSD med TLC NAND utan den äran går faktiskt till UV300 (även om den är föga känd här).