Testresultat: NHSB - Office

Till skillnad från NHSB Game, så är Office ett betydligt tyngre test. Det här testet är baserad på flera dagars intensivt kontorsarbete (primärt Microsofts Office-svit). NHSB Office är också betydligt mer skrivintensivt och skriver hela 23,79 GB och läser nästan lika mycket, 23,2 GB.

I vårt Offce test så ser vi en liten, men tydlig förbättring jämfört med 850 Evo. Det gör 860 Evo återigen till den snabbaste SATA-SSD vi testat hittills. 860 Evo är precis i hälarna Intel 600p och är till och med snabbare än 850 Pro. Det gör den givetvis även snabbare än Crucial MX300 och WD Blue 3D.

Latensen visar att 500GB modellen har sämre responstid än 1TB har i det här testet. Med tanke på att Office är betydligt mer skrivintensivt än vad Game är, så är det bara logiskt.

Annons
Annons

5
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
3 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Stefan AxelssonGustav GagerGlaring_Mistake Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Glaring_Mistake
Medlem
Glaring_Mistake

Samsung har faktiskt gjort en DRAMlös SSD även om den är praktiskt taget okänd, och som heter 650.

Med 860 EVO – kan ni testa hur många P/E cykler den har?
Om den är specificerad för 2000 som 850 EVO eller om det har blivit ännu högre nu.

Stefan Axelsson
Gäst
Stefan Axelsson

Vissa värden är så låga att den röda stapeln inte syns i vissa diagram. Varför inte markera var den testade disken befinner sig? Det är så många namn att leta mellan. Ser lite klent…

Varför inte markera alla SATA-diskar med fet stil, kursiv stil eller annan färg så man vet vilka som är vilka utan att behöva kontrollera själv.