Prestanda forts

Dessa tester är baserade på den typen av belastning som man stöter på i en arbetsstation eller en server. De är således designade för att fokusera på långvarig och intensiv belastning. Enheter som har mer overprovisioning och andra enheter som har sina rötter på servermarknaden, får därför en lite extra fördel. Förutom att dessa tester är större och tyngre än de andra, så körs de också på en disk som redans fyllts med data precis innan. Det ger också en viss indikation på hur snabb en SSD är när den är full, jämfört med om den är helt tom.

Inte helt oväntat är A100 riktigt långsam i våra workstation-tester. Alla dessa DRAM-lösa enheter är väldigt långsamma i dessa tester. Vi skulle till och med vilja säga att de är olämpliga att använda för den här typen av belastning.

I Steady-State ser det inte särskillt bra ut för A100. Märkligt nog är 120 GB-modellen något snabbare än 240 GB, vilket är lite märkligt. Men precis som i Workstation-testerna så ser vi att DRAM-lösa enheter underpresterar rejält.

Graferna visar hur enheterna beter sig när de går in i steady-state. Enda skillnaden är att 240 GB modellerna har mer overprovisioning och tar därför längre tid på sig att nå steady-state. Väl där är majoriteten av alla överföringar under 1 000 IOPS.

Innehåll

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid